بحرین بانک آینده را به حمایت مالی از تروریسم متهم کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۵۷۹۰

بحرین بانک آینده را به حمایت مالی از تروریسم متهم کرد

وزیر خارجه بحرین در تازه‌ترین ادعای خود علیه ایران، یک بانک ایرانی را به حمایت مالی از تروریسم در کشور‌های عربی متهم کرد.
بحرین بانک آینده را به حمایت مالی از تروریسم متهم کرد
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «خالد بن أحمد آل خلیفه» وزیر خارجه بحرین امروز سه‌شنبه در سخنانی در سمینار مطبوعاتی دبی ادعا کرد که بانک آینده ایران در حمایت مالی از تروریسم در پایتخت‌های کشور‌های عربی دست دارد.

طبق گزارش وبگاه «الیوم‌السابع»، آل خلیفه با اشاره به اینکه بانک مذکور قبلا در منامه نیز فعالیت داشت، مدعی شد که این بانک در حمایت مالی از گروه‌های تروریستی دست داشته است.

وی همچنین گفت که دولت بحرین به زودی اطلاعات کافی در این باره را اعلام خواهد کرد.

این نخستین بار نیست که بحرین، ایران را به حمایت از تروریسم در این کشور متهم می‌کند. دو روز پیش نیز دادستانی جرایم تروریستی بحرین ۲۱ نفر را به اتهام تأسیس یک باند تروریستی به دستگاه قضایی ارجاع داده و مدعی فرار موسس این گروه به ایران شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار